Friday, 14 October 2011

^^ SweetMemOry with myGf ^^



                                       *kenanGan manis akO bersama oranG tersayanG*


              ^^FIrst DatE BersAmA MyGf^^


Hari nie 14 ,satu detik tak akan ako lupakan sebaGai sweetmemory akO selama aKo CouplE ngan Gf ako azah Adira..dalam 2 3 hari nie ako aGak sibuk larhh juGak,coz ako buzy denGan Cat rumah akO ayah ako aGy sebuah coz ada oranG baru nanak sewa,denGan ako buzy aKo tinGGaikan Gf aKo terkapai-kapai macam burunG layang-layang jatuh didalam LonGkang yanG air nya JernIhh,HIHI^^..jernIh larhh juGak,HAHA^^..tetapi akO memang dah janjy pown ngan Gf aKo yanG ako akan jumpa Dea walaupon ako letih sesudah balik dari uat keja cat umah ayah ako uhh,ako balik malam,pukOl 10:40,akO tanpa lenGahkan masa akO terOs tanGkalkan pakaian akO and capai tuala,mandy hanya 3 cebok jaa pas2 kluar dari toilet coz terlampau tak sabar nanak jumpa Gf ako,almaklum larhh baru firsttime nanak face to face ngan Gf ako yang bernama aZah adira  yanG sudah menJalinkan hubunGan sudah beberapa hari sejak 02/10/2011-14/10/2011 hari nie..back tO topic kita balik,abes ja ako mandi2,ako teros siap2,tapi tak macam ako dok kuar petang2,smart2,ngan perfume apa semua,tapi bila main ngan syIok nie ako dress simple jaa,coz menGejar masa,tapi RexOna tetap ako tak terlupa untok memakainya..HIHI^^...Dengan Berseluar Jeans putih,berbaju Jersi bOla Chelsea,terOs ako capai kunci moto kak akO,hihi..besa larhh mOto ako relai tak baik2 aGy sejak excdent 07/06.2011 ri2..dalam perjalanan ako call Gf ako suruh tunggu at (mana bole habaQ)..ako sampai ja Gf ako baru dalam perjalanan,biasa lorhh kita naik mOto Gf kita BerenanG,uhh kita sampai dulu..tepat pukol 11:00 malam,tinG tOnG..Gf ako pon sampai Bersama2 nGan dua orang sekuritinya,iaitu anak menakan Dea yang sportinG (aGak nakal juGak).. ako agak nerves larh juGak,coz Gf akO bagi taO kata Dea tada hidunG,HAHA^^..mana taO kowt betOi ka,klupoQ ako sorang2 at citu..HIHI^^... tapi ako inGatkan ako saja malu,tapi Gf ako laGi malu,dah sampai dah dekat ngan ako tetapi masih dok masej2,menGatakn kakinya KetaQ,tak bole nak jalan..besa larhh kredit banyak,nak kisah apa kan..laO tada anak menakan dea uhh ako dah pi Heret dah Gf ako mai at akO,tapi Keimanan perlu kukuh maktu uh,cOz nak tunjuk telaDan yang baIk at anak2 menakan Gf ako..jaDi cOntoh yanG baik larh dalam 30 minit uhh..HIHI^^..last2 sekali,Gf ako melangkah dengan cermat dan sopan,sambil malu-malu kucing,sambil ajak ako duduk at tempat yanG Agak (strateGik) larhh juGak,tapi tak kelam larhhh,cerah meneranG diteranGi lampu minyak tanah,orang pown nampak laO tak nampak saja larhh,laO kelam2 nanti orang pikir apa pulak kan..elok jaa duduk,Gf ako pulak malu canad Dea,tamao tenGok muka ako yang pakai Botok (besi platinium plate & skru) akO uhh..tapi tapa,denGan penoh kesabaran,belai ponya belai,melawak2 dea kalih juGak tenGok Muka ako,tapi ako terkejut canad-canad,coz bukan Gf ako ada misai ka apa,tapi Muka Dea dalam fb berbandinG real face waktu ako jumpa ,real face dea laGi cantik lagi dari picture2 Dea dalam facebook dea.. hati ako jangan tanya larhh,tambah2 dengar suara Dea,laGi ako berasa bahagIa canad-canad waktu uhh...bermacam2 berLigar2 berGilir2 ada yanG uat u'turn dalam pala otak akO pon ada waktu uhh...tapi sedikit demi sedikit Gf ako mula mesra ngan ako,waktu uhh ako tataw larhh hanya ALLAH SWT jaa yanG tahu hati and perasaan akO time uhh.. Date akO ngan Gf ako habis masa dengan dok melawak2 jaa ,pas2 saling chek encet pasanGan2,walaupon kami tahu yang kami tak masej capa2,tak ada orang lain melainkan kami dua orang ja,dea cinta ako,ako cinta dea,HABAQ UNK...pas2 ada larhh Cubit2,Gf tegOr tentanG kuku yanG ako simpan,lao sembahyang tak sah laO kuku kotor nanti,ako bahagia canad2 coz dapat Gf yang boleh bimbing ako sampai macam uhh,dan ako beranikan diri membuka Dompet ako dan ambil surat-surat cinta yanG diberi oleh ExGf ako at ako selama ini,dan ako serah at Gf ako,sebagai bukti ako tada oranG lain agy selain Dea,dan akO tanak ada Kenangan bersama oranG lain selain Gf ako..ako suruh Dea koyak,tapi dea tak sanggop,tapi dea simpan,mungkin dea nanak baca dulu kowt baru nak koyak,nasib ako bukan merOkok,laO tidak leyh ako tiru dalam filem skunk,bakar seGala kenanGan akO bersama ExGf di depan Gf yanG ako cintai dan sayanGi...
sambil berbuat Date,akO juGak terhibur dengn kerenah anak2 menakan Gf ako,yang banyak naikalnya jugak,inGatkan kita nanak tunjuk contoh yang baik at depa,tapi depa tunjuk kan at kami cara2 untok buat perkara2 yang tak baik,suruh kiss lorhh hadoi..biasa larhh budak2 zaman sekarang kan..macam2 diowang dah pelajari,HIHI^^..pas2 tepat pukOl 11:30,kami pon Hendak beranGkat balik cOz kak Gf ako nanak katop kedai at uptown,nanti cian lax at kak Gf ako,ako Kiddnep aDix dea untok uat date 30minit,HIHI^^ sorry sis!!! tanpa berlenGah masa aGy,ako pown memeGanG wajah Gf ako,takowt akO mamai ka kan,payah juGak..HIHI^^..tetapi tak sanGka betOi-betOl terjadi ako jumpa Gf ako,tak bole lupakan wajah Gf ako yanG memakai tudunG litup yang sangat ako berkenan dan Segak cantIk sweet bagi ako..itu lahh sentuhan pertama  ako diwajah Gf ako Azah Adira.. memeGang sambil berjalan menuju ke arah mOto ako,pas2 diakhiri denGan persalaman yang bermakna bagi akO serta Ciuman ditanGan ako..uihHHhhh,syiok kowt,dah lama Gf ako yang sebelom nie tak uat sedemikian rupa,pas2 ako membalas kmbali Ciuman di tangan nya Ketika bersalaman..HIHI^^..coz nanak Kiss pipi,Gf ako sangat Pemalu,Dea tak biasa..tapa2,nama pon firts time kan..pas2 di denGari suara anak menakan dea menyuruh kami kiss kiss,HIHI^^.. itu larhhh dinamakan naikal,HIHI^^ balik start moto denGan perasaan bahagia pada malam 14/10/2011 itu.. the end....


<3 I LOVE YOU AZAH ADIRA <3 I MISS YOU AZAH ADIRA <3 MUAH <3

No comments:

Post a Comment